Op zoek naar groothandel in fournituren?

groothandel in fournituren
 
Beauty V.o.F. Groothandel in Fournituren, tussenvoeringen en vlieselines.
Wij zijn verhuisd naar een nieuwe lokatie! In voorbereiding voor het sluiten van onze winkel aan de kerkstraat in Haren eind 2016, zijn wij met onze groothandel en webshop alvast verhuisd naar de nieuwe lokatie in Peize. Voor de meeste klanten van onze groothandel veranderd er weinig, we blijven alle mooie producten gewoon leveren, versturen stalen en geven informatie zoals u van ons gewend bent.
De streng.
De Streng BV is van oorsprong een groothandel in confectiefournituren, maar heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf waar verschillende takken van industrie gebruik van maken. Wij verkopen artikelen uit voorraad en beschikken daarnaast over een drukkerij en een ververij waar producten worden gemaakt of bewerkt.
Verachtert: du.
Ondertussen is de Verachtert Group uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 300 werknemers met vestigingen in België en Tunesië. De producten van de Verachtert Group worden in meer dan 60 landen verdeeld. De Verachtert Group is actief op 4 domeinen.: Verachtert nv: groothandel in borduurpakketten stoffen, accessoires, kleinvak en fournituren.,
Fourniturengroothandel.nl online groothandel in fournituren.
Nestels / zeilringen. Fourniturengroothandel.nl uw online fournituren groothandel. Fourniturengroothandel.nl is een online groothandel in fournituren en haaraccessoires. 5.000 producten direct uit voorraad leverbaar. Om bij ons te bestellen dient u zich eerst te registreren met een geldig KvK nummer geldig BTW-nr.
KleinvakHandel Stoffen, Fournituren en Boordstof Groothandel.
Fournituren, Stoffen en Boordstof. KleinvakHandel heeft meer dan 8.000 verschillende producten op voorraad en heeft daarmee de meest gevarieerde collectie van Europa. Koop nu online goedkoop Fournituren, Stoffen of Boordstof of kom langs in een van onze showrooms in Oss, Nederland.
G Brouwer Zn Fournituren Groothandel G Brouwer Zn.
Zin in de zomer met Schachenmayr Micro Summer Trend Color. De grote bollen van 250 gram in zes zomerse kleurcombinaties zijn prachtig voor vesten en topjes. G Brouwer Zn Fournituren Groothandel. G" Brouwer is dé groothandel in fournituren, mode, wol en handwerken.
Webshop de Bondt B.V. Groothandel in Fournituren en Breigarens. D grootste groothandel in fournituren en breigarens van Europa.
Welkom in de webshop van De Bondt! D groothandel in fournituren en breigarens. Onze groothandel is de grootste combinatie van fournituren en brei-garens in Europa. Vanuit onze magazijnen in Tynaarlo leveren wij aan de vakhandel, grossier en confectie-industrie in de Benelux en ver daar buiten.
Webshop ELGA Fournituren groothandel.
ELGA is een groothandel in fournituren die werkt als een zelfbedieningszaak, oftewel CASH CARRY, voor de detaillisten in het kleinvak. En dat is in uw voordeel. Wij werken niet met een catalogus en/of prijslijst, bij ons vindt u alle leverbare producten onder één dak en komt u zelf uitzoeken wat u nodig heeft.

Contacteer ons