Zoeken naar fournituren voor tassen

fournituren voor tassen
 
Het Leerlokaal / de shop: fournituren en hardware voor de professionele tassen maker.
Je kunt ook in onze winkel in Arnhem terecht voor alle deze fournituren en een uitgebreide collectie leer. Veel leer is opnieuw te bestellen zodat je altijd je collectie kunt aanvullen met het juiste leer in de juiste kleuren. Kijk voor de openingstijden hier.:
Welke fournituren als je een tas gaat maken Fourniturenwebshop.
Ritsschuivers op rits plaatsen. Creatieve ideeen met conchos. Welke fournituren als je een tas gaat maken. TASHENGSELS Schouderbanden Tassenband en Ketting. RITSEN OOK PER METER. NAAIGAREN huishoudmachine en lockgaren. SCHAREN en ROLMESSEN. VLIESELINE voor tassen en kleding. BAND en ELASTIEK.
Tassen naaien Stoffen accessoires Stoffen Hemmers.
Een begeleiding die bovendien trouw, betrouwbaar en altijd ter plekke is als je haar nodig hebt. In deze categorie vindt u een ruime hoeveelheid stoffen, patronen accessoires waarmee u uw eigen, individuele tassen kunt naaien. gebroken wit / naturel. Geblokt / geruit.
Fournituren bij www.tasmaken.com.
Fournituren box met inhoud. Magneetsluiting extra zwaar 18 mm nikkel. Magneetsluiting extra zwaar 18 mm goud kleur. Magneetsluiting extra zwaar 18 mm brons met pennetjes. Gesp nikkel 40mm doorgang 30 mm. Kleine gesp 29, cm lang voor 15, cm breed band.
Fournituren voor tassen emezzuhandbaghardware.
Bij Emezzu handbag hardware vindt u inspiratie om van uw tas een bijzonder ontwerp te maken, maar niet alleen voor het ontwerpen van bijzondere tassen, ook voor het ontwerpen van kleding en schoenen. Een greep uit de collectie.: Wilt u een dokterstas maken?
Online fournituren verkoop voor lederbewerking, handtassen, lederen accessoires, tassen www.stockmanssupplies.be.
Ik hoop dat jullie evenveel plezier beleven aan het kiezen van de fournituren als ik en natuurlijk dat ze jullie nog meer creatieve inspiratie brengen om prachtige tassen en accessoires te ontwerpen. Like dan ook onze facebookpagina voor nog meer tipstricks!
Tassen fournituren Pieke Wieke.
Een stevige magneetknop voor het sluiten van tassen, clutches, handtassen., 125, 125, / Stuk. Benodigdheden pakket Little Eagle. Pakket met alle versteviging en basis fournituren voor het Little Eagle rugzakje. 1350, 1147, 1350, / Stuk. Benodigdheden pakket Big Hawk Boekentas.
Alles om je tas te maken.
Bij Textielstad vind je verder ook versteviging voor tassen. Op zoek naar een leuk stofje voor je tas? Kijk dan bij de outdoorstoffen. Deze worden vaak gebruikt voor tassen en zorgen dat jouw eigengemaakte tas weer en wind kan doorstaan.
Over ons k-bas.
Kortom, k-bas staat voor alles wat met tassen te maken heeft. K-bas is een webshop die gegroeid is vanuit een liefde voor zelfgemaakt moois, een frustratie met het gefragmenteerde online aanbod in tassenfournituren en een groot respect voor eerlijke, duurzame en kwalitatieve materialen.

Speciaal voor naaiprojecten een stevige transparante pvc, bijvoorbeeld voor het maken van toilettassen of tassen met doorzichtige zakken. Beginstop voor rits maat 5. Beginstop voor ritsen maat 5. Met 2 beginstoppers wordt voorkomen dat de ritsschuiver aan de bovenzijde van de rits kan schuiven.KLeur: zilver.

Contacteer ons