Op zoek naar fournituren voor tassen?

fournituren voor tassen
 
Fournituren voor tassen emezzuhandbaghardware.
Bij Emezzu handbag hardware vindt u inspiratie om van uw tas een bijzonder ontwerp te maken, maar niet alleen voor het ontwerpen van bijzondere tassen, ook voor het ontwerpen van kleding en schoenen. Een greep uit de collectie.: Wilt u een dokterstas maken?
Welke fournituren als je een tas gaat maken Fourniturenwebshop.
Ritsschuivers op rits plaatsen. Creatieve ideeen met conchos. Welke fournituren als je een tas gaat maken. TASHENGSELS Schouderbanden Tassenband en Ketting. RITSEN OOK PER METER. NAAIGAREN huishoudmachine en lockgaren. SCHAREN en ROLMESSEN. VLIESELINE voor tassen en kleding. BAND en ELASTIEK.
Boomsma Leder Fournituren.
Voor zowel een beginner als een ervaren leerbewerker is van alles op onze website te vinden. Een kleine opsomming waarvoor het leer, gereedschappen en onderdelen allemaal gebruikt kunnen worden: Tassen, ceintuurs, hoeden, instumenten als trommels en orgels, paardentuigen en zadels, hondenlijnen, motorzadels, sieraden, sm, boekbinden enz.
Tassen fournituren.
Praktische fournituren bij het maken van tassen. Natuurlijk zijn deze fournituren ook voor andere doeleinden geschikt zoals bijvoorbeeld het maken van persoonlijke sleutelhangers, etuis etc. Overzicht van tassenband, musketonhaken, sleutelhangers, D ringen, sleutelhangerklem. Voor versteviging en volumevlies kijk bij de categorie Vlieseline.
Online fournituren verkoop voor lederbewerking, handtassen, lederen accessoires, tassen www.stockmanssupplies.be.
Ik hoop dat jullie evenveel plezier beleven aan het kiezen van de fournituren als ik en natuurlijk dat ze jullie nog meer creatieve inspiratie brengen om prachtige tassen en accessoires te ontwerpen. Like dan ook onze facebookpagina voor nog meer tipstricks!
Fourniturengroothandel.nl ook uw groothandel voor tasfournituren.
Meest recent aangepast eerst. Vorige 1 / 5 Volgende. Bezig met laden. D-ring rond D-ring rond. Drukker oud Drukker paar. Drukker wit Drukker zalm. Vorige 1 2 3 4 5 Volgende. Alle bedragen zijn exclusief BTW. Powered by CCV Shop webwinkel.

Maat: 5 mmKlik hier voor de werkbeschrijving voor het bevestigen van het ritsvoetje aan de rits. 0, 30 0, 25. Soft and Stable tussenvulling voor tassen. Soft and Stable by Annie's' van de rol! Zeer stevige en toch soepele tussenvulling speciaal voor het verstevigen van tassen.
Alles om je tas te maken.
Alles voor het maken van je tas: handvaten, hengsels, sluitingen, dopjes en meer. In deze afdeling vind je een scalla aan producten, maar er is meer. Leuke tas patronen, versteving Decovil 45cm 90 cm breed en de nieuwste Decovil Light 45cm 90 cm breed.
Het Leerlokaal / de shop: fournituren en hardware voor de professionele tassen maker.
Welkom bij de online fournituren shop van Het LeerLokaal. De webshop voor professionele tassenmakers en zij die dat willen worden. Hier kun je fournituren, gereedschap en hulpmiddelen vinden. Geen minimum orders per kleur of soort.Wij leveren binnen drie werkdagen na bestelling en betaling.

Contacteer ons