Meer resultaten voor groothandel in stoffen en fournituren

groothandel in stoffen en fournituren
 
Stoffenwinkels in Berlijn die je niet mag missen Coupeuse.nl.
Ze hebben een klein assortiment stoffen, maar richten zich voornamelijk op fournituren. Je vindt er bijvoorbeeld naaigarens in verschillende diktes en kleuren, ik kocht er het neon roze borduurgaren dat je in het logo van deze website ziet. De meer professionele designers zullen naar groothandels gaan om stoffen te kopen, zoals Hüco, Welt der Stoffe of Gebrüder Berger.
Natuurlijk duurzame fair trade stoffen Neidig.
NEIDIG Naar Een In Duurzaamheid Investerende Generatie ofwel: Neem Eens Iets Duurzaams In Gebruik! De ecologische stoffen die NEIDIG verkoopt zijn natuurlijk, duurzaam, fair trade en zo veel mogelijk milieuvriendelijk geproduceerd. Goede voorlichting hierover vinden wij erg belangrijk, zodat het mogelijk wordt bewuste keuzes te maken.
Groothandel Stoffen / Fournituren MyFashionUnited.
Ik ben op zoek naar een groothandel in stoffen. Ik heb bruidsstoffen nodig zoals zijde, kant en tule maar ook gewone stoffen zoals katoen en tricot. Daarnaast ben ik ook op zoek naar een groothandel in fournituren zoals leuke knoopjes, bandjes en applicaties.
Groothandel fournituren en stof gezocht Webwinkel Forum.
ICQ Website Yahoo! 29 mei 2009. in welke branche zoek je een groothandel? Berichten: 3 Lid geworden op: 11 mei 2009. 29 mei 2009. in fournituren en stof plat gezegd naaispullen.; Berichten: 60 Lid geworden op: 13 februari 2007 Locatie: Rotterdam Contacteer.:
De grootste stoffen winkel van Nederland.
band en garen aan de deur bij de kleermaker. Enkele jaren later opent hij zijn winkel en uiteindelijk groothandel in Tilburg. Eduwart Deams verkoopt in diezelfde tijd stoffen aan kleermakers en opent een voor die tijd zeer luxe winkel met stoffen en fournituren aan de Oude Lind hoek Ringbaan noord te Tilburg.
PODISE, Groothandel in stoffen en fournituren.
Groothandel in Stoffen Fournituren. PODISE levert o.a. Verenigingen, stichtingen, openbaar onderwijs en modevakscholen. Confectie en productie. Enkele van onze merken.: ter Kuile Adjustoform Amann Antex ArtBin Bandex ClubCreatief Corna Cortina Poplin Cucisvelto Donwei Dupion Elastoson ELCE Finny Forbilux Gutermann INOX NIEDIECK OLFA Pongé de Luxe Prym Rigilene Satab Schmetz SewMate Sunproof Fabrics Suprena Velcro Venezia Vlieseline.
A. Boeken Stoffen Fournituren.
Boeken, dan kun je de tijd verliezen. Bij ons vind je een uitgebreide collectie van stoffen en fournituren. Drie panden naast elkaar van vloer tot plafond gevuld met rollen en balen, met garen, kant, roesjes en ga zo maar door. Wie zonder plan binnenkomt, gaat er met dertig weg. Wie met een plan binnenkomt, gaat weg met precies wat ie nodig heeft. En misschien een beetje meer. Wij wijzen je graag de weg. Al tientallen jaren zijn wij het vaste adres voor stylisten, modeontwerpers en performers uit het nachtleven. Ze komen voor onze bijzondere stoffen, voor veren, knopen of band. Studenten van de modeacademies halen bij ons hun staaltjes. Wat over onze toonbank gaat, verschijnt later vaak op de catwalk, in een eindexamencollectie of in magazines.
veiligheidsoogjes.
Geen artikelen in winkelwagen. Veiligheidsoogjes, garen, fournituren, stoffen en heel veel mooie elastiek. Als u wensen/ideetjes hebt of andere combinaties wilt dan wij aanbieden, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. De gegevens vindt u onder aan de site.
FairyTailors Online Stoffen en Mercerie Stoffenwinkel en naaibenodigdheden.
Hippe hemden, fleurige rokjes, coole kussens of gezellige dekentjes, stuur ons een foto als je een van onze stofjes of fournituren gebruikte of deel het op Facebook en Instagram met wearefairytailors. Of je nu net begint of al jaren de kneepjes van het vak kent, je tovert een lach op ons gezicht en inspireert jong en oud! ECOLOGISCH VERANTWOORD NAAIGAREN IN EEN REGENBOOG VAN KLEUREN Lees meer. Stoffen Met Print.
groothandel stoffen bedrijven.
Verachtert nv: groothandel in borduurpakketten stoffen, accessoires, kleinvak en fournituren, quilt en patchwork stoffen, accessoires, brei en haakgarens en accessoires, hobby en accessoires. Leverancier van: Sportkleding hobby en handwerkartikelen hotellinnen. Neem contact op met dit bedrijf. werkt Selltex srl in de groothandel in stoffen, weefsels, modeaccessoires, knopen en vooral voorraden van stoffen, haute couture stoffen, zijde, bedrukte zijde, stoffen met motieven, brokaat, gecapitonneerde stoffen, wol en.

Contacteer ons