Resultaten voor leer fournituren

leer fournituren
 
Fournituren en gereedschappen voor leer. Online te bestellen.
Aanbiedingen leer fournituren Holpijp Kantenverf leer Draadring Dubbele holnieten Klinknagels leer Lijm, Secondelijm en Siemapren Leerverf Zilverstift Gespen Holnieten Greepringen Zeilringen Spindelmachine-Handpers toebehoren Schoenhaken Lederweker Handtacks Nestelringen Drukknopen Diverse fournituren Ritssluiting Assortiment. Aanbiedingen leer fournituren Holpijp Kantenverf leer Draadring Dubbele holnieten Klinknagels leer Lijm, Secondelijm en Siemapren Leerverf Zilverstift Gespen Holnieten Greepringen Zeilringen Spindelmachine-Handpers toebehoren Schoenhaken Lederweker Handtacks Nestelringen Drukknopen Diverse fournituren Ritssluiting Alles voor de schoenmakers en leerbewerkers.
Leer en fouritnuren kopen bij JaTassen.
Leer en fournituren kopen. Bij JA Tassen in Middelburg Zeeland kun je per half oktober 2016 ook terecht om leer te kopen! Ben je creatief en maak je tassen, riemen, schoenen, armbanden of andere leren artikelen, of studeer je nog en heb je leer nodig om bijzondere opdrachten voor school te maken?
Lederhandel Berten-Seijnhaeve.
Wij zijn ons vooral bewust van de kwaliteitsgraad van dit product en al jaren ijveren en zoeken we naar het beste wat de markt te bieden heeft. U kunt bij ons altijd terecht voor een heel gamma leder, afgeleiden en toebehoren en vooral voor goed advies.
Diverse fournituren Leer-bewerking.nl.
Zoeken naar producten. Uw winkelmandje is leeg. Afdrukken Categorieën Diverse fournituren. Holnieten/ Boekschroeven / Studs / Sluitingen. Weergave per pagina. Drukknoopaanzetter voor Leer-Bewerking ook voor holnietaambeeld. Nieuw Holpons met Sleuf voor geweerknoop. Studs en versieringen diverse. Drukknoop aanzetter 20 drukknopen.
Het Leerlokaal / de shop: fournituren en hardware voor de professionele tassen maker.
In de winkel en webshop van het LeerLokaaL vind je niet alleen fournituren en leer maar ook de meest moderne materialen om je tassen en leer te verstevigen en te voeren. Verder een uitgebreide collectie ritsen op de rol, zowel metaal als kunststof, van Ykk in grote verscheidenheid aan kleuren.
Eurolatino Leer groothandel: handel in leer en fournituren Euro Latino Zwolle.
Denk aan leer splitten, leer stansen en riemen snijden. Diversiteit in leer. Voor aantrekkelijke prijzen. Groothandel in Leer. Lederhandel Leer in honderden kleuren prints. Laat je verrassen door onze uitgebreide collectie leer, huiden en fournituren. Productie van labels. Leren labels Ontwerp uw eigen label.
leerwarenindustrie fournituren en accessoires Italië bedrijven.
Leverancier van: Leerwarenindustrie fournituren en accessoires accessoires voor schoenen plastic accessoires voor schoenen accessoires van stof voor schoenen leren accessoires voor schoenfabrieken modellen voor schoenfabrieken en schoenmakers speciaal garen en draad voor schoenen voering voor schoenen opvullingen voor schoenen toebehoren en accessoires voor leer en schoenen.
Fournituren Schoenreparatie Andre.
Deze spuitbus is gemaakt om een soort van siliconenlaag aan te brengen op leer, suède, nubuck, textiel of combinaties hiervan, dit als bescherming tegen vuil en regen. Wij leveren 2 soorten veters en wel de veter zoals we die traditioneel kennen van 100% katoen en de extra sterke bergschoenveter die een extra koord in de veter heeft verkregen, speciaal voor berg en wandelschoenen.
Leer en leerbewerking Smederij Atelier Alkmaar.
Leer en leerbewerking. Goede kwaliteit tuigleer, bijzondere leersoorten en alle gereedschappen om het leer te bewerken, vind je in deze categorie. Natuurlijk handig als je mes schedes wilt maken, maar ook voor harnassen, riemen, sieraden en andere artikelen kun je hier terecht.
Leveranciers Hester van Eeghen.
Handelmaatschappij Combino partijen leer Van Oosterum Leder hoge kwalitiet, maar aan de prijs. Zij zitten samen op het zelfde adres: Bliek 20, Dombosch 1, Raamdonksveer. Van Hoorn Waalwijk specialist in pigskin: www.pigskin-lining.com. Lederhandel Berten in Zonhoven dicht bij Maastricht, voor leder, voering, gereedschap, materiaal voor handmatige lederbewerking en western-style fournituren en paardenbeslag www.lederhandel.be.

Contacteer ons